Trump langer ut mot Fed - igjen

Evan Vucci

- De hever renten for fort!

Børsene i USA har falt kraftig de siste ukene på bekymringer over svakere økonomisk vekst. Trump har i stor grad lagt skylden for den økonomiske motvinden på Fed, der han åpent kritiserer sentralbanksjef Jerome Powell, som han selv har utnevnt til sentralbanksjef.President Donald Trump påpekte tirsdag - igjen - at USAs sentralbank hever renten for fort, men la til at amerikanske selskaper var de største i verden og presenterte en enorm kjøpsmulighet for investorer, skriver CNBC.- De hever renten for fort fordi de tror økonomien går så bra. Men jeg tror de vil få det ganske snart, sier Trump til journalister i Oval Office, med henvisning til den amerikanske sentralbanken, ifølge CNBC.- Jeg har stor tillit til selskapene våre. Vi har bedrifter, de største i verden, og de gjør det veldig bra. De har rekordtall. Så jeg synes det er en fantastisk mulighet til å kjøpe, sier Trump, ifølge nyhetsbyrået.