47 konkurser på to dager

47 konkurser ble kunngjort åpnet mandag og tirsdag. Oversikten her.

Brønnøysundregistrene kunngjorde mandag og tirsdag konkursåpning i 40 selskaper.Østfold: G P Skade og Lakk AS; Yes Vi Leker Sarpsborg AS.Akershus: Arcsys AS; Cecat AS; Flere Bilder AS; Håndverkkontoret AS; Marmax Bygg AS; Millami AS; Soon Shipbrokers AS; STS Bygg AS; Tegula AS; Vannhuset AS.Oslo: Glød Hår & Velvære AS.Hedmark: Bureisningsplassen Skogås AS.Oppland: Arqdesign AS; Kalvsjø Dagligvare AS.Buskerud: Flå Bygg & Trelast AS; Kafedrift Ål AS.Vestfold: Prima Bad AS; Steinsnes Transport AS.Rogaland: Liten Luring AS; Røst Trafikkopplæring AS.Hordaland: Aarekol B AS; Altirør VVS AS; Bergen Byggservice; Byggmester Bergen AS; Flimmer Film AS; Grønne Hvitevarer AS; Nuclear Pharma Norway AS.Sogn og Fjordane: Oppedal Servicebygg AS.Møre og Romsdal: Servering Kristiansund AS; Vi Bygg AS.Nordland: Babettes Rana AS; Melbu Regnskapskontor AS; Rørservice Nordland AS; Vestfjord Hotell Lofoten AS.Troms: Fuhr Anlegg AS.Trøndelag: Maskinsenteret AS; Runwild.no AS; Sagbakk AS.I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.