68 konkurser sist uke

68 konkurser ble kunngjort på tre dager i forrige uke. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 21 selskaper.Østfold: Byavisa Moss AS.Oslo: Kiropraktikk Pluss AS; Mappiah Consulting AS; Nazrawi Norge AS; Telexpressen Oslo AS.Hedmark: Nyberget Skog og Anlegg AS.Buskerud: Land Anlegg & Transport AS; Nvirotech AS.Vestfold: AD Bygg AS.Telemark: Anleggsgartner Vesterdal AS.Vest-Agder: Slangexperten Norge AS.Rogaland: Ema Import AS; Kyrkjebakken Barnehage; Normarco AS.Hordaland: Doozo AS.Sogn og Fjordane: Flügger Askvoll AS.Nordland: Ginas Kafe & Bar AS; Paviljongen Drift AS.Troms: Apollo AS.Trøndelag: Atelier Fryd AS; Story Fashion AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 68 konkurser sist ukeDermed ble 68 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 19 personlige.Onsdag: 19 konkurser Torsdag: 24 konkurser