82 konkurser sist uke

82 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

Brønnøysundregistrene kunngjorde sist fredag konkursåpning i 13 selskaper.Akershus: Pro Innova AS.Vestfold: Hoff Interiør & Håndverk AS.Telemark: Alertbrick AS; Festfabrikken Brotorvet AS.Vest-Agder: Bilens Utseende AS; S-H Bil AS.Hordaland: Avinator AS; Vest Maskinentreprenør AS.Møre og Romsdal: P Honningsvåg AS.Nordland: Indian Taj Tandoori AS.Trøndelag: Basic Regnskap AS; Radio Trondheim AS; Skaret Geir AS.I tillegg ble én personlig konkurs kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 82 konkurser sist ukeDermed ble 82 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 21 personlige.Mandag: 21 konkurser Tirsdag: 12 konkurser Onsdag: 19 konkurser Torsdag: 16 konkurser Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.


Les også