88 konkurser sist uke

88 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde torsdag og fredag i forrige uke konkursåpning i 22 selskaper.Østfold: TG Ventinor AS.Akershus: Ildsjelen AS; Romerike Bane og Anlegg AS; Special 1 Frisørsalong AS.Oslo: Norsk Tannvern.Hedmark: TK Gulv & Interiør Hamar AS.Oppland: Touch Gloves AS.Vestfold: Seaman Seafood AS; Trollgranite AS.Vest-Agder: Sinnes Terrasse AS.Rogaland: Asmi AS; Tilstede AS.Hordaland: Fuzzy Dize AS.Sogn og Fjordane: Værlandet Gjestehamn AS.Møre og Romsdal: Ramstad Bygg AS.Nordland: FRC Nordic AS; Fundamentalt AS; Løvik Bygg AS.Trøndelag:  Fiskekroken Steinkjer AS; Laben Distribusjon AS; Saksvik AS; Skansen Bygg AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 88 konkurser sist ukeDermed ble 88 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund sist uke, hvorav 13 personlige konkurser.Mandag: 27 konkurser Tirsdag: 20 konkurser Onsdag: 15 konkurser

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv