Arvinger vil arrangere sikkerhetstreff

Jotun-arving og kommunikasjonssjef i Family Business Norway, Karoline Gleditsch, mener sikkerhet er et viktig tema.

Næringsliv

Den angivelige kidnapping av milliardær Tom Hagens kone, Anne-Elisabeth Hagen, har satt en støkk i Norges mest velstående familier. Foreningen hvor flere av Norges arvinger er godt representert, Family Business Norway, vil nå sette sikkerhet på agendaen, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg tror hele Norge er påvirket av det som har skjedd, sier fjerdegenerasjonseier i familiebedriften Jotun og og kommunikasjonssjef i Family Business Norway, Karoline Gleditsch (34), om kidnappingssaken.Nå vil foreningen arrangere et eget treff i samarbeid med Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR).- Vi prøver å tilby medlemmene det de ønsker og er opptatt av. Dette er et viktig tema. Selv om vi ikke må bli hysteriske. Vi må gjøre tiltak vi kan leve med, sier Gleditsch til avisen.Styreleder i Family Business Norway er ifølge DN tredjegenerasjonseier i Klaveness Marine, Kristine Klaveness (42). I styret sitter også 28 år gamle Johan Brande Backe, som er deleier i Backe-gruppen, fjerdegenerasjonseier av Grieg-gruppen Elna-Kathrine Grieg (51), og tidligere toppsjef og tredjegenerasjonseier av Bertel O. Steen, Bertrand Marius Steen (60). Daglig leder er deleier av rederiet Simon Møkster i Stavanger, Astrid Simone Møkster (43).

family business norway
karoline gleditsch
Nyheter
Næringsliv