Ber ansatte jobbe gratis

Skattevesenet i USA ber ansatte om å komme tilbake på jobb - uten lønn.

46.000 permitterte ansatte i USAs skattevesen har fått beskjed om å komme tilbake på jobb, til tross for at «nedstengningen» gjør det umulig å gi dem lønn.I stedet har de ansatte nå fått beskjed om å jobbe uten lønn. Grunnen er at skattevesenet IRS vil sørge for å få behandlet folks selvangivelser.Regjeringen til president Donald Trump har lovet at folk som skal få penger tilbake på skatten, vil få utbetalingene i tide.Det er strid rundt Trumps planlagte grensemur som gjør at deler av offentlig sektor i USA for tiden er stengt. Kongressen har ikke vært i stand til å bli enig om et nytt budsjett med finansiering av alle offentlige virksomheter og etater.Lignende situasjoner har også oppstått før, men «nedstengningen» nå er den lengste i USAs historie.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også