Legger ned i Bergen

- Konkurransen er knallhard.

Kjetil Graver, en av gründerne bak Godtlevert.no og i dag toppsjef for matkasseselskapet Brandhub, bekrefter overfor DN at matkasseleverandøren Adams Matkasse legger ned sin virksomhet i Bergen. - Jeg kan bekrefte at vi skal samle all vår virksomhet i Oslo. Det er i dag 13 ansatte ved bergenskontoret, hvorav ni på heltid, og alle disse vil få tilbud om jobb her på hovedkontoret på Vulkan i Oslo, skriver Graver i en epost til DN torsdag ettermiddag.Han forteller til avisen at virksomheten foreløpig skal fortsette som normalt, og at det skal kjøres en ryddig prosess sammen med de tillitsvalgte. Graver kaller endringen udramatisk, men legger ikke skjul på at selskapet er tvunget til å tenke nytt.- Konkurransen er knallhard og vi må både levere solide konsepter og drive kostnadseffektivt for å kunne hevde oss. Vi har et betydelig lønnsomhetsfokus samtidig som vi fortsetter arbeidet med å rendyrke og videreutvikle matkassekonseptene våre. Dette innebærer både produktutvikling og logistikkløsninger, skriver han i eposten.