Mange skadet i kraftig eksplosjon i Paris

Firefighters work at the scene of a gas leak explosion in Paris, France, Saturday, Jan. 12, 2019. Paris police say several people have been injured in an explosion and fire at a bakery believed caused by a gas leak. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) Kamil Zihnioglu

Mange mennesker ble skadd da et bakeri i sentrum av Paris tidlig lørdag morgen ble rammet av en kraftig eksplosjon, ifølge fransk politi.

Politiet hentet skadde ut av vinduer og evakuerte beboere etter eksplosjonen som trolig skyldtes en gasslekkasje. Det er ikke meldt om omkomne.Bakeriet befinner seg i Rue de Trevise i niende arrondissement cirka 1 kilometer fra operaen, og eksplosjonen kunne høres over store deler av sentrum. Åstedet er rundt hjørnet fra Folies-Bergère-teateret, ikke langt fra Galeries Lafayette.Bilder som sirkulerer på sosiale medier, viser brann i første etasje, at store deler av fasaden på bygningen er rast sammen, murrester, glass og en brennende bil.TV-bilder viser den trange gata full av politi og brannbiler, mens røyk stiger til værs fra brannen i bakgrunnen. Vinduer er blåst ut i bygningene i nærheten.Eksplosjonen vakte bekymring også fordi den skjedde mens myndighetene forbereder seg på nye demonstrasjoner av de såkalte gule vestene.(©NTB)