Mina Gerhardsen er ansatt som ny generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Norad.- Jeg gleder meg veldig til å få lov til å jobbe sammen med de mange frivillige og ansatte i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Nasjonalforeningen har en lang og stolt historie og et viktig samfunnsoppdrag, sier Mina Gerhardsen i en .Gerhardsen har bakgrunn som fra journalistikk og informasjonsarbeid. Hun har også vært statssekretær ved Statsministerens kontor og statssekretær i Kulturdepartementet under Stoltenberg II-regjeringen. I tillegg har hun vært generalsekretær i Actis.- Nordmenn lever stadig lengre. Det er et gode, men betyr og økt risiko for dårlig helse og ensomhet blant våre eldste. Antallet som får demens, er også økende. Vi vil trenge økt satsing på kunnskap og utbygging av helsetilbud for å møte dette, men mobilisering av frivillige vil også være en viktig del av løsningen, sier Gerhardsen.(©NTB)