- Prisen skal kraftig ned

Årets første fulle slakteuke, med fem hele dager, gir fallende laksepriser.

- Det er vanskelig å sette pris i en uke der en vet at kvantumet er opp. Det har vært lite handel, sier en trader til iLaks., men er klar på at prisen skal ned.- Under 60 kroner?- Ja, det tror jeg. I hvertfall på industristørrelse.Han får ifølge nettstedet støtte av en konkurrent.- Vi tror prisene er på vei ned generelt, ikke bare neste uke. Det er stille ute. Her er mer fisk. Vi skal omstille oss til desember og november igjen. Og da lå prisene rundt 55 kroner i snitt. Det er nok der vi skal.En annen eksportør sier til iLaks at prisen skal kraftig ned.- For øyeblikket er det mange som sitter med fisk som ikke er solgt, og de klarer ikke å selge den heller. Og da betyr det at prisen skal kraftig ned. Men jeg har ikke nivået foreløpig, sier eksportøren.


Les også