Eivind Yggeseth

Ulltveit-Moe: - Jeg kan ikke si et ord om Rec

Jens Ulltveit-Moe trekker seg som Umoe-sjef, men har ingen planer om å bli pensjonist med det første.

Tirsdag ble det kjent at Jens Ulltveit-Moe trekker seg som konsernsjef i Umoe AS . Han har imidlertid ingen planer om å pensjonere seg, og skal fortsette å holde i både investeringer og klimaengasjementet, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg skal ikke bli pensjonist, men fortsetter som arbeidende styreformann. Jeg skal holde i investeringene, hva vi skal gå inn og ut av, hva vi har av bedrifter og større investeringer, sier Ulltveit-Moe til avisen.Han legger til at Umoe vil få større handlefrihet fremover, og at selskapet vil få god finansiell kapasitet etter hva de har solgt og hva de er i ferd med å selge. Nøyaktig hva det er vil han imidlertid ikke ut med.- Det er for tidlig å snakke om. Det vil komme frem etter hvert. Men det er ikke Brasil, hvis det var det du trodde, sier Ulltveit-Moe, som i mange år satset på bioetanolproduksjon og tapt milliarder. Om Rec, som også har hatt store tap, vil han ikke si noe.- Vi er i en periode av året før regnskapsfremleggelse, så jeg kan ikke si et ord om Rec, sier investoren til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også