20 konkurser fredag

I dag, fredag, ble 20 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 18 selskaper.Akershus: Consulting & Constructions AS; Thesource AS; Villmarksbutikken AS.Oslo: Holmsbu Spa & Resort AS; Holtnes Drift AS; Nye Holmsbu AS; Nye Holmsbu Invest AS.Buskerud: Firdaous Holding AS; Hallingdal Dekksenter AS; Hokksund Dekk og Bil AS.Telemark: Telemark Ølutsalg AS; Trefix Bygg AS.Vest-Agder: BS Tech AS.Rogaland: Integral Services Norge AS; Vatne Bokhandel Egersund AS.Møre og Romsdal: Lykkerom AS.Nordland: Syv Søstre Parkering AS.Trøndelag: Fitness And Sports Supplements AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også