Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 3. februar.

Vold i BergenEn 25 år gammel mann ble påført et kutt i ansiktet under et slagsmål utenfor utestedet Vaskeriet i Bergen. En time senere ble en mann slått ned i Bergen sentrum. Ingen av dem skal være alvorlig skadd.MC-medlem i varetektEt medlem av MC-klubben Satudarah i Stavanger er varetektsfengslet etter en voldshendelse i Sandnes. Natt til tirsdag fikk politiet melding om at en mann ble utsatt for vold i en privatbolig i byen. Foranledningen skal være at han hadde uttalt seg kritisk om Satudarah.– Leder for FARC-utbrytere dreptLederen for en utbrytergruppe fra FARC-geriljaen er drept av hæren i Colombia.– I en godt gjennomført operasjon er forbryteren kjent som Rodrigo Cadete, en av de mest fryktede terrorskikkelsene i landet, nøytralisert, sa president Ivan Duque lørdag.Zuccarello i 500Mats Zuccarello scoret da New York Rangers tapte 2-3 hjemme mot Tampa Bay Lightning i NHL. Nordmannen spilte tidvis godt, men kunne ikke hindre tap mot et uredd Lightning-lag.Zuccarello har fem mål og åtte assist i de sju siste kampene han har spilt. Lørdagens kamp var for øvrig hans 500. i Rangers-drakt.(©NTB)