Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 2. februar.

Demonstrasjoner i VenezuelaVenezuelas opposisjonsleder og selverklært president Juan Guaidó oppfordrer til massedemonstrasjoner over hele landet.Situasjonen i landet er fortsatt uavklart etter at flere vestlige land har stilt seg bak Guaidó og krever nyvalg i landet.«Gule vester»For tolvte uke på rad arrangerer protestbevegelsen «De gule vestene» demonstrasjoner i Paris og andre franske byer.Demonstrasjonene var først et uttrykk for misnøye mot økte drivstoffavgifter, men har utviklet seg til brede protester mot landets regjering.Landsstyremøte i RødtHovedsakene på møtet er forberedelser til høstens lokalvalg og årets landsmøte.Partileder Bjørnar Moxnes holder tale om den politiske situasjonen lørdag formiddag.Kongen til ski-NMKong Harald er til stede under NM på ski i Grova i Meråker lørdag og søndag. Dette er kongens første besøk i kommunen.Lørdag formiddag går kvinnene 15 kilometer skiathlon, mens mennene går den dobbelte distansen et par timer senere.(©NTB)


Les også