Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 3. februar.

Sentralafrikansk fredsavtaleEn fredsavtale i Den sentralafrikanske republikk skal etter planen iverksettes søndagen. Avtalen er forhandlet fram mellom regjeringen i landet og 14 opprørsgrupper.Paven til EmiratenePave Frans ankommer søndag kveld Abu Dhabi, der han innleder sitt besøk til De forente arabiske emirater.Det er første gang en pave besøker Den arabiske halvøya.Presidentvalg i El SalvadorSalvadoranerne går søndag til urnene for å velge landets nye leder. Det lille mellomamerikanske landet sliter med gjengdrevet vold og dyp fattigdom etter årevis med brutal borgerkrig.75.000 mennesker ble drept, og over 7.000 forsvant under den rundt tolv år lange borgerkrigen som ble avsluttet med en fredsavtale i 1992.Solberg i VikingskipetStatsministeren Erna Solberg (H) besøker Vikingskipet på Hamar, der det arrangeres verdenscup på skøyter.Kom deg ut-dagenSøndag er det duket for vinterutgaven av Kom deg ut-dagen. Den nasjonale turdagen er et tradisjonsrikt arrangement i Den Norske Turistforening.Denne gangen arrangeres det gratis turer og aktiviteter på 175 steder over hele landet.(©NTB)