Seerne sviktet Lindmo - Skavlan slo tilbake

Anne Lindmos talkshow «Lindmo» mistet 150.000 seere denne helgen, men i NRK er man ikke bekymret. Samtidig var «Senkveld»-premieren god.

Næringsliv

Lindmos seertall falt til 636.000 fredag før helgen, skriver Nettavisen.– Seertallene går litt opp og ned. Lindmo er blant de klart mest sette hos oss i helgen og stadig et veldig populært program, sier NRKs analysesjef Kristian Tolonen til avisen.Likevel viser tallenes tale at TV 2 har klart å trekke mange seere til kanalen etter at de gode seertallene for «Lindmo» på NRK førte til at «Skavlan» på TV 2 ble flyttet fra fredag til lørdag kveld. Fredag oppnådde «Senkveld»-premieren 545.000 seere, godt over snittet på 450.000 i fjor høst.Samtidig fulgte 607.000 seere TV 2s realityserie «Farmen Kjendis» direkte søndag kveld, mens seertallet er 765.000 når man tar med strømming og repriser.NRK-suksessene «Nytt på nytt» og «Mesternes mester» ble fulgt av henholdsvis 870.000 og 924.0009 seere i helgen.(©NTB)

anne lindmo
fredrik skavlan
Nyheter
Næringsliv