Storbank sendte 24-åring til startup for å lære

Oppgaven: «Adoptere» det beste fra trendkulturen.

Guro Rognstad Levang (24) hadde jobbet i DNB i et halvt år da de sendte henne på tre måneders «utplassering» i start-up-selskapet FundingPartner, skriver DN.– Det er fascinerende å se hvordan holdningen til oppstartsbedrifter har endret seg, sier StartupLab-partner til avisen.Levang forteller til avisen at hun trodde det skulle være litt mer post-it-lapper og bordtennis, men at faktisk bare er knallhard, seriøs jobbing.– Det er masse lærdom i dette, å være «hands on». I en liten bedrift er man tettere på prosessene og utviklingen går raskere enn i et stort selskap, sier 24-åringen til DN.Hun signerte jobbkontrakten med DNB ett år før hun var ferdig med studiene i teknologi og digital innovasjon ved Københavns universitet. I dag jobber hun med digital innovasjon inn mot de største internasjonale bedriftskundene til DNB.