Store problemer med morgentrafikken på Østlandet

Oslo Sporveier hadde store forsinkelser tirsdag morgen. Et vogntog sto fast i trikketraseen, og det er svært glatte veier på Østlandet.

Politiet i Oslo meldte klokka 6.12 at en trailer sto fast i trikketraseen i Konows gate. Den sperret for trikken i begge retninger. Politi og brannvesen er på stedet.Litt før klokka 7 hadde vogntoget kommet seg løs og trikken kunne igjen passere.Sporveien melder om store forsinkelser og hadde en periode signalproblemer på flere strekninger.Sørøst politidistrikt meldte klokka 4.20 at en utenlandskregistrert lastebil sto i grøfta på E134 ved Gullaug, retning Røyken.– Fører jobber med å få på kjetting. Ingen er skadd, men lastebilen står delvis i det ene kjørefeltet, lød meldingen.Bilberger kom til stedet i 6-tiden for å få vogntoget vekk. Veien ble stengt i begge kjøreretninger i en kortere periode under bergingen. Ved 6.30-tiden var veien imidlertid åpnet igjen.(©NTB)