Svindlet til seg over en million kroner fra Nav

Mann er tiltalt for å ha svindlet til seg over en million kroner fra Nav.

En 72 år gammel Oslo-mann er tiltalt for grovt bedrageri etter å ha fått støtte fra Nav for over 1 million kroner mens han jobbet i sitt eget konsulentfirma.Pengene ble utbetalt i over fem år, fra januar 2009 til februar 2014 før det ble oppdaget.I denne perioden sendte han regelmessig inn elektroniske meldekort mens han hadde inntekter fra sine egne firmaer, ifølge tiltalen.Til sammen skal mannen ha fått sykepenger, rehabiliteringspenger og arbeidsavklaringspenger for 1.032.923 kroner i løpet av denne perioden.Påtalemyndigheten har også tatt forbehold om at de kommer til å legge ned påstand om erstatning til Nav.Saken behandles i Oslo tingrett onsdag 6. februar.(©NTB)