Togproblemer i Oslo - rammer Flytoget og NSB

Verken Flytoget eller NSB kommer seg forbi Skøyen stasjonen.

Skøyen stasjon i Oslo er stengt på grunn av en jordfeil. Verken Flytoget eller NSB kommer seg dermed forbi stasjonen.- Mannskap er ute for å feilsøke. De prøver å finne ut hvor feilen ligger. Inntil videre er det sperret for togtrafikk, fram til vi har funnet feilen. Vi jobber så fort vi kan med å få løst dette, sier medievakt Hilde Marie Braaten i Bane Nor til NTB.Hun tør ikke gi noe anslag på hvor lang tid det vil ta å rette feilen.Flytoget har helt eller delvis innstilt flere avganger på strekningen mellom Drammen og Oslo S, men går som normalt fra Oslo S til Gardermoen.NSB opplyser at passasjerer må regne med forsinkelser og innstillinger.- For linje L1, L2, L12, L13, L14, L21, L22 R10 og R11 er det busspendel mellom Oslo S og Lysaker. Øvrige regiontog erstattes med buss, opplyser NSB.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også