- Vi har tro på en dobling

Ståle Kyllingstad ser nå lyst på fremtiden til industriselskapet IKM Haaland. Nå har han fått med seg to andre inn på eiersiden.

Næringsliv

Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad får nå med seg Bjørn Rygg og Gabriel Pollestad i satsingen på industriselskapet IKM Haaland. Kyllingstad har hittil tapt 50 millioner kroner på satsingen, men nå tror han på bedre tider, skriver Dagens Næringsliv.De to nye investorene skyter ifølge avisen inn 13 millioner kroner gjennom en emisjon i driftsselskapet, og i tillegg kjøper Rygg halvparten av aksjene i eiendomsselskapet som eier bygningene som huser fabrikken. Samlet verdsettes driften og eiendomsselskapene til 100 millioner kroner i transaksjonene.- Vi har lagt om produksjonen, og de siste fem månedene har vi tjent penger. Vi har endelig funnet en driftsmodell som gjør at vi kan tjene penger, sier Kyllingstad.I tillegg til omlegging av driften, skal ifølge avisen et samarbeid mellom de tre eierne gi ytterligere gevinster. Bjørn Rygg, som er mest kjent fra konsernet BR Industrier, eier selskapet Metallteknikk, mens Gabriel Pollestad er hovedeier i selskapet Maskinering & Sveiseservice.- Vi sitter ikke her fordi vi traff hverandre nedi gaten her. Vi har tro på en dobling i løpet av de neste årene, sier Rygg til avisen.

ståle kyllingstad
ikm haaland