DN: VG-journalist jobber ikke med egne saker etter TV 2-reportasje

Journalisten i VG som skrev om barvideoen med Trond Giske, skriver ikke lenger egne saker etter TV 2-avsløringen, sier Tora Bakke Håndlykken i VG til DN.

Det er Håndlykken som siden 4. mars, har ledet gjennomgangen av VGs håndtering av barvideoen med Trond Giske.– Lars Joakim Skarvøy er nå på jobb for å være tilgjengelig for ledelsen i forbindelse med gjennomgang av saken, skriver hun i en e-post til Dagens Næringsliv. Deretter bekrefter hun at han ikke jobber aktivt med sine egne saker:– Nei, han jobber ikke aktivt med egne saker. Han er tilgjengelig for ledelsen i forbindelse med gjennomgangen vi har av saken.Hun sier de jobber fremdeles med gjennomgangen av saken og at avisen jobber intensivt med å konkludere.Det er sjefredaktør Gard Steiro som svarer for Skarvøy. Han har ikke besvart DNs henvendelser om denne saken.


Les også