Glatte veier på Vestlandet

Det er glatte veier og vanskelige kjøreforhold flere steder på Vestlandet søndag morgen.

Politiet i Sørvest melder om flere trafikkuhell og utforkjøringer på E 39 sørover fra Åsen mot Sandnes, uten at det er snakk om personskader.Det er mange meldinger om svært glatte veier og vanskelige kjøreforhold på E 39 i Stavanger og Sandnes, ifølge politiet. Særlig på av- og påkjøring til E 39 er det svært glatt.Også på riksvei 555 ved Bergen meldes det om svært glatt vei. Vest for Damsgårdstunnelen snurret en bil rundt og endte utenfor veien.På flere fjelloverganger er det fortsatt kolonnekjøring etter uvær lørdag kveld og natt til søndag. Det gjelder både Hardangervidda og Vikafjellet, og Veitrafikksentralen vest melder at fylkesvei 53 Årdal-Tyin kan bli stengt på kort varsel.(©NTB)


Les også