Kleskjede stenger ned 20 butikker

Stenger butikker etter kraftig sparekutt.

Kappahl skal stenge 20 butikker for å spare 100 millioner svenske kroner, kommer det frem i forbindelse med selskapets halvårsrapport onsdag morgen, skriver E24.Kjeden har til sammen 380 butikker i Norden, Polen og Storbritannia, der 101 butikker ligger i Norge.Det er ifølge E24 ikke kjent hvilke 20 butikker som skal legges ned.- I hovedsak medfører restruktureringsprogrammet at vi fortsetter å gjennomgå strukturelle utfordringer for å øke effektivitet og produktivitet. Arbeidet med å stenge butikker som ikke bidrar med lønnsomhet intensiveres, opplyser fungerende adm. direktør og finansdirektør Peter Andersson, ifølge avisen. Kappahls driftsresultat for andre kvartal endte ifølge E24 på 2 millioner svenske kroner, ned fra 5 millioner svenske kroner i samme kvartal i fjor. Analytikerne hadde ventet et tap på 3,7 millioner svenske kroner.