Lars Staff selger, men beholder kjernen

Lars Staff har utviklet co-working konseptet InWester gjennom 25 år. Nå har han solgt lokalene, men konseptet lever videre.

Publisert 20. mars 2019 kl. 16.24
Oppdatert 21. mars 2019 klokken 09.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 246 ord
20.03.2019 Gjest: Lars Staff, InWester Teknisk analyse: NAS

Investor Lars Staff har solgt kontorseksjonen på 650 kvadratmeter i Olav Selvaags plass 5 på Tjuvholmen til Selvaag Eiendom, som dermed blir vertskap for det som er blitt kjent som Oslos kanskje første og mest eksklusive co-working, InWester.Prisen vil han ikke ut med, men husleien antydes å ligge på 5.000 kroner kvadratmeteren og avhengig av yielden gir det en indikasjon på hva Selvaag kan ha betalt.InWester er et kontorfellesskap utelukkende for investorer. 40 investorer forvalter aksjer, eiendoms- og fondsinvesteringer for mellom 10 og 20 milliarder fra kontorene på Tjuvholmen.Eiendom utgjør 60 prosent av dette, mens aksjer utgjør et sted mellom 3 og 5 milliarder kroner, kunne Staff fortelle da han var gjest i Økonominyhetene onsdag.I fjor høst etablerte Staff også en avlegger på Aker Brygge, med plass til 35 investorer. Det var for øvrig på Aker Brygge det hele startet for 25 år siden, men for ti år siden ble disse lokalene solgt og InWester flyttet da til Tjuvholmen.- Dette miljøet er unikt også i internasjonal målestokk. Jeg har aldri sett en co-working som ligner på det miljøet vi har skapt her. Målet vårt er å sette sammen flinke folk som ønsker en tilhørighet. Vi har skapt et fantastisk miljø for verdiskaping, basert på felles verdier. Mange av våre leietakere, som vi kaller samboere, tjener inn leiekostnadene på verdien av å være i dette miljøet, uttalte han i forbindelse med salget.Hør mer om InWester, hvordan de jobber og deres syn på markedet og enkeltaksjer på HegnarPodden.