Nedtur for norsk PMI

Men PMI viser fortsatt økt aktivitet.

DNB PMI ble 56,3 poeng i februar, ifølge sesongjusterte tall. Det er ned 1,9 poeng fra januar.Verdier over 50 indikerer økt aktivitet eller vekst. - Nedgangen kom etter en oppgang på 2,4 poeng i januar. Indeksen var fortsatt høyere enn gjennomsnittet det siste året og tyder på at det fortsatt er en solid aktivitetsvekst i industrien. Den underliggende trenden i DNB PMI har vært svakt stigende siden sommeren i fjor, heter det. Til sammenligning avtok PMI-indeksen for industrien i eurosonen markert gjennom fjoråret og inn i februar i år.Delindeksene for produksjon og ordre falt fra høye nivåer i januar, mens indeksene for sysselsetting, leverandørenes leveringstid og lager steg. Alle underindeksene er fortsatt over 50 og indikerer dermed økt aktivitet.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker