Norwegian reddet hotellene

Hadde ikke gått bra uten.

Uten den kraftige veksten i antall amerikanere med Norwegians fly over Atlanteren, ville 2018 blitt et heller dystert år for norske hotellers utenlandstrafikk, skriver DN.- Da Norwegian startet transatlantiske flyvninger i 2013, fløy vi 9.000 amerikanere til Norge. I 2017 var antallet 95.000, sier Tonje Næss, talsperson i Norwegian.Næss påpeker overfor avisen at veksten i antall amerikanske gjester til Norge vil fortsette selv om selskapet ikke øker antall direkteflyvninger.Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener Norwegian «utvilsomt» har vært avgjørende for veksten i antall godt betalende turister til Norge.- Selskapet fortjener all mulig credit, og nå håper vi bare regjeringen får forhandlet frem en avtale med russerne slik at vi også får direktefly fra Kina, sier hun til DN.