Oslo kommune saksøkes av utbyggeren av det nye Munchmuseet

Veidekke Entreprenør har stevnet Oslo kommune for 200 millioner kroner på grunn av uenigheter rundt kontrakten for bygging av det nye Munchmuseet, melder NRK.

Publisert 12. mars 2019 kl. 21.23
Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 20.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Veidekke Entreprenør har oppdraget med å sette opp det nye Munchmuseet, Lambda, i Bjørvika i Oslo.Nøyaktig hva uenigheten går ut på, ønsker verken Veidekke eller Oslo kommune å opplyse om.– Vi er uenige om det foreligger endringer fra kontrakten, og om det foreligger endrede forutsetninger for gjennomføring av prosjektet, sier Veidekkes advokat, Aron Solheim, til Han sier Veidekke gjerne vil løse saken utenfor rettssystemet.Museet skal etter planen være ferdig i slutten av året. Den siste tiden har utseendet på bygget under oppføring skapt stor debatt.(©NTB)