Planke falt fra taket i Operaen – forestilling avlyst

En forestilling ble avlyst i Operaen etter at en planke løsnet fra taket fredag kveld.

Publisert 9. mars 2019 kl. 08.09
Oppdatert 9. mars 2019 klokken 08.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
– Den løsnet og falt ned i publikumssonen på andre balkong. Der var det ingen publikummere. Ingen ble skadd, men forestillingen ble utsatt i ti minutter, sier kommunikasjonsrådgiver Ole-Morten Vestby til VG.Ifølge Vestby vurderte teknisk personale det først som trygt å gjennomføre forestillingen. Men i pausen ble det gjort en ny vurdering der Statsbygg i samråd med politiet besluttet å avlyse resten av forestillingen.– Det er gjort en ny vurdering i pausen, og forestillingen som skulle ha begynt klokken 20.30 ble avlyst av sikkerhetshensyn, opplyser Vestby.Forestillingen som gikk var todelt. Den første delen «Ildfuglen» gikk som planlagt, mens den siste delen «Vårofferet» ble avlyst.(©NTB)