Solskjær har tidoblet lønnen på få måneder

Ole Gunnar Solskjær tjener minst 1,1 millioner kroner i uken. 

Publisert 28. mars 2019 kl. 15.54
Oppdatert 28. mars 2019 klokken 16.50
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 286 ord
Torsdag ble det bekreftet at Ole Gunnar Solskjær blir ny permanent manager for Manchester United.Den populære nordmannen har skrevet under en treårskontrakt med de «røde djevlene», opplyser klubben på sin .- Dette er jobben jeg alltid har drømt om. Jeg er overveldet over muligheten til å lede denne klubben over en lengre periode, og forhåpentlig kan vi fortsatt levere suksessen som våre fantastiske supportere fortjener, uttalte Solskjær.Solskjær har ledet Manchester United i 19 kamper med en seiersprosent på 75 prosent. 14 seire, to uavgjorte og tre tap er fasiten så langt. 1,1 millioner i ukelønnDe personlige betingelsene i kontrakten mellom Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er ikke blitt bekreftet, men britiske The Mirror erfarer at Solskjær allerede som midlertidig manager tjener rundt 100.000 pund i uken, tilsvarende 1,1 millioner kroner. Dermed har Solskjær mangedoblet lønnen fra tiden i Molde Fotballklubb, hvor han etter rapportene tjente rundt 9.600 pund i uken, tilsvarende i underkant av 109.000 kroner. Til sammenligning tjente forrige United-manager, Jose Mourinho, rundt 250.000 pund i uken, ifølge avisen.På det meste hadde Solskjær en ukentlig lønn på 35.000 pund som spiller i Manchester United, og tjente totalt 20 millioner pund i løpet av årene som United-spiller. Molde håver innDirektør i Molde Fotballklubb, Øystein Neerland, bekrefter også at avtalen gir god avkastning for romsdalingene. - Når det gjelder innhold i avtalen, så ønsker vi ikke å ta det i media. Men jeg kan bekrefte at klubben får en kompensasjon fra Manchester United. Men hvor mye det er, kan jeg ikke kommentere, sier Øystein Neerland.Sky Sports har tidligere meldt at Manchester United vil punge ut 7,2 millioner pund, tilsvarende 82 millioner norske kroner, dersom Solskjær skulle bli klubbens permanente manager.Torsdag hevder , rundt 90 millioner kroner.