Trekker tilbake nye retningslinjer

EPA i Vest-Australia trekker tilbake nye retningslinjer.

Environmental Protection Authority (EPA) i Vest-Australia trekker tilbake nye retningslinjer utstedt for en uke om at nye store industriprosjekter, inkludert gjødselfabrikker, kraftverk og LNG-anlegg, skal ha null CO2-utslipp, melder EPA torsdag, ifølge TDN Direkt.Dette skjer etter at EPA har hatt en rekke diskusjoner med selskaper som potensielt kunne bli rammet av de nye retningslinjene. EPA vil gjøre ytterligere konsultasjoner for å sikre at retningslinjene kan bli implementert, opplyses det.Woodside skriver i en melding torsdag at EPA har tatt riktig beslutning, men kritiserer prosessen, og sier at myndighetene må gi dem trygghet for å kunne investere. Woodsides planlagte utvikling av Scarborough og Browse ville ha blitt påvirket hvis de nye reglene hadde blitt innført av myndighetene, skriver TDN Direkt.