Uvær stenger fjelloverganger i Sør-Norge

Søndag morgen skaper uværet problemer på fjellovergangene i Sør-Norge. Blant annet er Hardangervidda stengt, hvor det også meldes om betydelig snøskredfare.

Det samme gjelder europavei 134 over Haukelifjell, fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland, fylkesvei 53 mellom Tyin og Årdal og riksvei 13 over Vikafjellet.På riksvei 52 over Hemsedalsfjellet er styrt trafikkavvikling.E16 over Filefjell var klokken 6 åpen for trafikk, men veitrafikksentralen varslet at kolonnekjøring kan innføres på kort varsel.Meteorologene meldte fredag om mye ventet snø i Sør-Norge lørdag og søndag, og har sendt ut farevarsel med gult nivå. Faren er ventet å avta fra klokken 19 søndag kveld.Det er også sendt ut varsel om betydelig snøskredfare, blant annet på Hardangerfjellet, Haukelifjell og Filefjell.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også