81 konkurser sist uke

81 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 13 selskaper.Østfold: Villa Charm AS.Oslo: Bjørnerudveien 12 C AS.Buskerud: Buskerud Membran Service AS.Telemark: ME4 Eigedom AS.Vest-Agder: Flekkefjord Glassmagasin AS; Tudy Transport AS.Rogaland: LS Stein AS.Hordaland: JH Grunn & Betong AS; MS Development AS; Thomsen Consulting AS; Tyinkrysset Utvikling AS.Sogn og Fjordane: Gamers Planet AS.Trøndelag: Nibotech AS.I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 81 konkurser sist ukeDermed ble 81 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke, hvorav 27 personlige.Tirsdag: 25 konkurser Onsdag: 19 konkurser Torsdag: 17 konkurser Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv