Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til skjærtorsdag 18. april.

17-åring til sykehusEn 17 år gammel mopedist ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter kollisjon med en russebil i Askim onsdag kveld.Mopedisten ble fløyet til Kalnes sykehus med blant annet smerter i armen. Skadeomfanget utover dette er ukjent. Føreren av russebilen blåste til null i promille.To til sykehus etter båt på landTo personer ble sendt til sykehus for sjekk etter at en mindre båt grunnstøtte ved øya Tørfest i Vestfold natt til torsdag.Personene var oppegående da redningshelikoptret fraktet dem til Tønsberg sykehus, opplyser politiet. Det ble satt i gang søk etter personene. De kjørte en mindre båt.29 døde etter Madeira-ulykkeDødstallet har steget til 29 etter at en buss kjørte av veien og veltet ned en bratt skråning på Madeira onsdag. Samtlige var tyske turister, ifølge en tysk regjeringstalsmann.– Jeg vil uttrykke sorgen og solidariteten det portugisiske folket føler med familiene til ofrene, sier Portugals president Marcelo Rebelo de Sousa.Zuccarello-målMats Zuccarello scoret ett av målene da Dallas Stars vant 5–1 mot Nashville Predators i sluttspillet i NHL onsdag.Det sto 2–1 til Predators mot Stars sammenlagt før det fjerde oppgjøret i best av sju-serien onsdag. Nå har Stars hentet seg inn igjen til 2–2 i sluttspillet.(©NTB)


Les også