Dette skjer i dag - lørdag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 13. april.

Påskeferien er i gangPalmehelgen innleder en drøy ukes påskefri for mange nordmenn. Mange søker til fjells for å få med seg det siste av vinter og skiføre, mens andre velger by- eller båtlivet.Og uansett hvor påsken tilbringers, er høytidens åndelig dimensjon fortsatt viktig for mange.TurbandagenStatsministeren deltar når den Norske Turbandagen fyller 10 år. Turbantinget legger opp til en storslagen markering av jubileet.Turbandagen er en markering som blir startet av norske sikher for å dele kunnskap om deres religion og kultur med resten av den norske befolkningen og bygge ned fordommer mot minoriteter.Demonstrasjoner i BeogradSerbiske demonstranter har varslet den hittil største demonstrasjonen mot president Aleksandar Vucic. Det har vært demonstrasjoner hver lørdag i flere måneder.Farage-parti holder folkemøteDet nye Brexit-partiet til Nigel Farage holder sitt første offentlige arrangement. Farage ble for alvor kjent da han som UKIP-leder var en av de mest profilerte forkjemperne for britisk utmelding fra EU.JanteloppetLangrennspensjonist Petter Northug arrangerer showrenn i Hafjell lørdag.(©NTB)