Dette skjer i dag

Russia's President Vladimir Putin listens during a joint news conference with Iran's President Hassan Rouhani and Turkey's President Recep Tayyip Erdoga in Ankara, Turkey, Wednesday, April 4, 2018. The leaders of Russia, Turkey and Iran say they stand against "separatist" agendas that would undermine Syria's sovereignty and territorial integrity. In a joint statment released at the end of their summit meeting in Ankara, Putin, Rouhani and Erdogan said Wednesday they "rejected all attempts to create new realities on the ground under the pretext of combating terrorism." (AP Photo/Burhan Ozbilici) Burhan Ozbilici

Dette er blant de ventede hendelsene skjærtorsdag 18. april.

Mueller-rapportSpesialetterforsker Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget i 2016 legges fram. Rapporten legges fram i sin helhet, men i en sladdet versjon.Justisminister William Barr har varslet pressekonferanse. President Donald Trump vurderer en egen pressekonferanse.Strømstad-turMange nordmenn tar den årlige turen til Strømstad på skjærtorsdag. Nordmenn fra store deler av Østlandet pleier å valfarte over grensa for å fylle handleposene i påsken.Særlig folksomt er det skjærtorsdag, når butikkene er stengt her hjemme.PavemessePave Frans holder messe i Velletri-fengselet, der han skal vaske innsattes føtter.Messen er ment for å minnes Jesus' angivelige gest til sine apostler natten før han døde. Denne påsken er det sju år siden paven ble valgt.Putin-møteEstlands president Kersti Kaljulaid møter Russlands president Vladimir Putin. Partene skal blant annet diskutere situasjonen i Georgia og Ukraina. I tillegg vil handelsrelasjoner bli et tema mellom nabolandenes ledere.Møtet vil være det første mellom en estisk president og en russisk siden 2008.(©NTB)


Les også