Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene langfredag 19. april.

Korsvandring i OsloKirkens Bymisjon arrangerer korsvandring. Korsvandring er en kristen tradisjon som løfter fram solidaritet til alle som lider.Vandringen starter fra Oslo S kl. 17 og ender i Oslo domkirke.Paven holder messePave Frans holder langfredagsmesse i Vatikanet.Paven holder hvert år messe på langfredag. Under messen for to år siden trakk han fram migrantdødsfall og skandaler i den katolske kirke.Thunberg i klimamarsjDen 16 år gamle svenske klimaaktivisten Greta Thunberg deltar i ungdommens klimaprotest i Roma i Italia.Thunberg møtte nylig pave Frans og oppfordret han til å bli med i klimastreiken. Hun har også møtt verdensledere i Davos, Brussel, Paris, Berlin, Strasbourg og nå sist Roma.Debatt i UkrainaUkrainas president Petro Porosjenko møter utfordreren Volodymyr Zelenskyj til debatt i Kiev i forkant av valgets andre omgang.Søndag møtes de til omkamp i andre valgomgang. Meningsmålinger viser at Porosjenko ligger dårlig an.(©NTB)


Les også