Jetblue vil utfordre over Atlanteren

Jetblue vil fly mer langdistanse og melder seg på i konkurransen over Atlanteren mellom USA og Europa.

Jetblue, med hovedsete i New York, vil senke prisene over Atlanteren og planlegger å starte flyvninger mellom New York og London samt Boston og London i 2021. Og det vil være snakk om flere daglige flyvninger, melder selskapet.Flyselskapet vil betjene rutene med Airbus A321LR og endrer nå ordren på 13 Airbus A321 til A321LR. Og selskapet melder at det kan komme flere konverteringer.Selskapet melder samtidig at de skal levere en EPS (resultat pr. aksje) i 2020 på 2,5 - 3,0 dollar pr. aksje. Selskapet melder også at denne strategiske endringen i flåte- og ruteplanen er en del av Jetblues visjon om en bedre EPS også forbi 2020, heter det.Jetblue flyr i USA, men flyr fra før internasjonale også ruter fra New York og Boston til Latin Amerika og Karibia, og så langt sør som til Equador og Peru.Nå står Europa for tur og det fremgår av pressemeldingen fra selskapet at dette er det neste, naturlige steget i Jetblues ekspansjon og at London er den største byen Jetblue enda ikke tilbyr fra New York og Boston.