Ketil Solvik-Olsen og Espen Høiby skal hjelpe Kjos

Tidligere samferdselsminister Ketil Solvik Olsen skal sammen med Espen Høiby hjelpe Bjørn Kjos Norwegian å rekruttere piloter, skriver Dagens Næringsliv.Nå jobber Solvik-Olsen som representant på bakken i USA for bemanningsselskapet OSM Aviation, startet av tidligere SAS-kaptein Espen Høiby. Selskapet er delvis eid av Norwegian, og skal nå starte egen pilotskole i Florida.- Målet er å få en plan for opplæring av piloter og rekruttere folk til å ta seg av utdannelsen. Er vi heldig, rekker vi å ta imot de første studentene før året er omme, sier Solvik-Olsen til avisen.OSM Aviation har planer om å samarbeide med en småflyplass nær Fort Lauderdale og Miami. Ifølge avisen er det ingen flyskole der i dag, men andre instruktører bruker området til private flytimer med jevne mellomrom.- Det er midt i blinken for oss. Området har rom vi kan leie for undervisning. I Florida er det stabilt og varmt vær hele året. Det er enkelt å få folk til å flytte hitm sier Solvik-Olsen til DN.