Konkursskred - hele 35 konkurser mandag

I går, mandag, ble 35 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 22 selskaper.Akershus: Olivet Eiendom AS; Saule AS; SH Trend AS; Skattevakten AS.Oslo: Asia Hjem AS; Solfilmshoppen AS.Vestfold: Spesialisten Vestfold AS.Aust-Agder: H S Contract AS:Vest-Agder: Frk Larsen Cafe & Kunst AS.Rogaland: ACL Shareenergy AS; Elins Dame og Herrefrisør AS; Woodpecker Discovery Norway AS.Hordaland: Fama Engros AS; Oseana Trading AS; Villa Classic AS.Sogn og Fjordane: Sunde Svein AS.Møre og Romsdal: GL Bygg Ålesund AS; KM Supplements AS; Kovak AS.Nordland: Fauske Drogeri & Farvehandel AS; Turid Grov Eiendom AS.Trøndelag:  Greens & Fruits AS.I tillegg ble 13 personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv