Konkursskred sist uke - hele 135 konkurser

Hele 135 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 24 selskaper.Østfold: Edholmen Marina AS; HSS AS.Akershus: Elektro & Eiendom AS; Jessheim Brygg og Ølutsalg AS; Liid Entreprenør AS; Oslo VVS Teknikk AS.Oslo: Dronebrygg AS; Mae Group AS; Ommat AS; Spodi AS.Aust-Agder: J&J Eiendom Service AS.Vest-Agder: LM Betong AS; Stien KRS Transport AS; Thinskin AS.Rogaland: Bårdsen Aluminium AS; Rogaland Parkett Gulv AS; Vitablendz AS.Hordaland: GNB Betong AS; Steinmekanikeren AS.Nordland: Mosjøen Kioskdrift AS; Sjøsiden Kiosk AS.Troms: SIP Norge AS.Trøndelag: Bogodt Bygg AS; Gobad AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 135 konkurser sist ukeDermed ble hele 135 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke, hvorav 31 personlige.Mandag: 24 konkurser Tirsdag: 28 konkurser Onsdag: 25 konkurser Torsdag: 29 konkurser Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også