Lanserer hurtigladere med Vipps-betaling

Hurum Kraft først ute i Norge med hurtigladere for elbil der brukerne kan betale med Vipps.

– Vi samarbeider med eiere av servicestasjoner og andre typer virksomheter. Samarbeidspartnerne kan selv velge hvordan de ønsker å ta betalt. Vipps er praktisk og enkelt, og blir sannsynligvis den mest populære betalingsformen, sier adm. dir. Christian Aakermann i Hurum Kraft i en pressmelding.I forbindelse med påskeutfarten rulles det ut hurtigladere på Sætre, Klokkarstua og Tofte der det går an å betale med Vipps. Grepet tas som følge av stadig sterkere konkurranse om strømkundene.– Som et lite og innovativt kraftselskap ønsker vi å utfordre kraftbransjen innenfra. Hurtigladere med Vipps har vært et stort løft som vi nå ser interesse for også andre steder i landet, sier Aakermann.Foruten elbil-ladere leverer Hurum Kraft smarthusløsninger, vannmålingsteknologi, samt kraft til både privat- og bedriftskunder over hele landet.