Nordea skal hjelpe Team Ingebrigtsen

Avtalen signeres 9. april, og innebærer at Nordea vil samarbeide med det såkalte Team Ingebrigtsen over de neste tre årene.- Vi ønsker å støtte en familie som strekker seg langt for å levere på øverste internasjonale nivå, sier John Sætre, leder for privatmarked i Nordea Norge, i en melding.De tre brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen fra Sandnes har over de siste årene opplevd et sjeldent norsk gjennombrudd i friidrettens verden.Henrik har blant annet EM-gull på 1500 meter fra 2012, mens Filip gikk til topps i samme distanse i EM 2016. Lillebror Jakob ble tidenes yngste mannlige europamester i friidrett da han vent både 1500- og 5000 meter under EM i Berlin i 2018.Samarbeidet innebærer at familien Ingebrigtsen får tilgang til rådgivning og økonomisk planlegging fra Nordea, samt at Nordea støtter utøverne økonomisk.- Kan du si litt om hvordan Nordea sponser familien økonomisk?- Vi kan ikke gå ut med beløpets størrelse, men det er en avtale som strekker seg over flere år og som er viktig både for oss og Team Ingebrigtsen, sier Christian Steffensen, kommunikasjonsdirektør i Nordea, til Hegnar.no.