Northug blant stjernene i norsk-svensk TV-kamp

Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff skal delta i programkonseptet «Landskampen», der de skal konkurrere mot svenske idrettsprofiler.

Realityserien skal sendes på TV 2, og innspillingen er allerede i gang på den greske øya Rhodos.For Sverige deltar langrennsløperne Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson, sammen med skiskytterne Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg. Programmet byr på både lagkonkurranser og individuelle dueller, og det avsløres allerede at man vil få se dueller både mellom Northug og Halvarsson og mellom Johaug og Kalla.– Etter mitt syn er dette det sterkeste heatet med aktive idrettsutøvere i et konkurransedrevet realityprogram på TV, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken.Det er foreløpig ikke kjent når «Landskampen», som også skal sendes på TV4 i Sverige, blir å se på fjernsynet.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også