Politiet leter etter flere spor i hagen til Anne-Elisabeth Hagen

Etter at snøen har smeltet leter politi med hunder etter gjenstander og spor rundt huset til Anne Elisabeth Hagen, som forsvant fra Lørenskog i oktober i fjor.

Politifolk med hund skal søke etter gjenstander eller eventuelt andre spor i hagen.– Bakgrunnen for at undersøkelsene gjøres nettopp nå er blant annet at vi har ventet til snøen har forsvunnet. Det er således planlagte undersøkelser som nå gjennomføres, opplyser politiinspektør Tommy Brøske i en pressemelding torsdag.Politiet opplyser at status i saken ellers er uforandret. Politiet antar at Hagen ble bortført fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet har ikke fått noen bevis på at hun er i live.Det har heller ikke vært noen ny kontakt med gjerningspersonene etter 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.– Det er slik at omfattende politietterforskninger ikke kun gir svar, de avdekker også nye spørsmål som må undersøkes. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre både nye undersøkelser – og etterundersøkelser på det sentrale åstedet. Det er også tilfellet i denne saken, uttaler politiet.Politiet oppfordrer også folk som ferdes i området ved Sloraveien om å være observante på gjenstander som måtte dukke opp nå som snøen er borte.Politiet har totalt mottatt omtrent 1.600 tips i saken. Dette dreier seg blant annet om mistenkelige biler, mulige skjulesteder, mulige gjerningspersoner og observasjoner.(©NTB)