Setter inn over 20 ekstraavganger de neste dagene

Samtidig som SAS-streiken fører til hundrevis av kanselleringer, setter Norwegian opp 8 ekstra innenriksavganger mandag og 14 tirsdag.

Næringsliv

Bare på strekningen Oslo-Tromsø og motsatt vei blir det fire ekstra avganger mandag, ifølge en oversikt fra Norwegian .Ellers blir det i løpet av de to dagene ekstra flygninger i begge retninger på strekningene Oslo-Trondheim, Oslo-Bodø, Oslo-Bergen og Oslo-Stavanger.Leder Jan Levi Skogvang i Scandinavian Norge Flygerforening sa fredag til NTB at han er positiv til at Norwegian har satt inn ekstra avganger i forbindelse med pilotstreiken i SAS.– Vi ønsker ikke å ramme tredjepart, altså passasjerene. Det er til hjelp at Norwegian har kapasitet til å sette opp ekstra avganger, sa han.Men SAS-kollegaer misliker de positive ordene om konkurrenten, ifølge informasjonssjef Knut Morten Johansen. Han sier til Flysmart24 at han ikke bestrider pilotenes rett til å streike, men reagerer på at de støtter Norwegian, som han mener utnytter situasjonen.Fagforeningsleder Skogvang på sin side angrer ikke på uttalelsen og sier den var til støtte for passasjerene og ikke til Norwegian-sjef Bjørn Kjos.(©NTB)

Norwegian
norwegian air shuttle
sas
streik
Nyheter
Næringsliv