Utvider åpningstidene for å få pass i Oslo

Oslo politidistrikt utvider åpningstidene på passkontoret på Grønland med både kvelds- og lørdagsåpent.

Næringsliv

Allerede før høysesongen hadde begynt var det lang ventetid på å få time til passbestilling i Oslo. Da det ble lagt ut 500 passtimer til en lørdag i mars, ble timene booket på en drøy time, skriver Aftenposten.Nå utvider politidistriktet åpningstidene for å møte etterspørselen. Fra i dag, mandag 29. april, vil det være kveldsåpent til klokken 17.30 fire dager i uken, i tillegg til lørdagsåpent. Ordningen med kveldsåpent vil være permanent, mens lørdagsåpent gjelder til og med juni.Passkontoret er åpent for drop-in-kunder fra klokken 8 alle ukedager bortsett fra onsdager. Lørdager blir det kun timebestilling.(©NTB)

pass
Nyheter
Reiseliv
Næringsliv