Blir ny Møller-sjef

Petter Hellmann rykker opp i Møller

Petter Hellman (43) er ansatt som ny konsernsjef i Møller Mobility Group. Hellman kommer fra stillingen som administrerende direktør for Møller Bil AS, skriver Møller Mobility Group i en pressemelding.Etter snart to år som leder av den samlede bilforhandlervirksomheten innen Møller Mobility Group, rykker Hellman nå opp og blir konsernsjef etter Terje Male som forlot stillingen i april i år, etter at styret og Male hadde ulike meninger om hva som bør vektlegges videre i selskapets strategi. - Med Petter Hellman får vi en konsernsjef som kjenner både virksomheten og strategien vår. Samtidig har han organisasjonen og kulturen vår under huden. Styret har gjennomført en grundig prosess, og det er ekstra hyggelig at vi fant den beste kandidaten i egne rekker. Vi er glade for å få Hellman på plass som ny konsernsjef, sier styreleder Øyvind Schage Førde i Møller Mobility Group.Petter Hellman tiltrer stillingen umiddelbart og vil i tillegg fungere som leder av Møller Bil inntil ny leder er ansatt.


Les også