Danmarks håndballforbund forventer VM-overskudd på 48 millioner

Det ble ikke bare danske gullmedaljer som Danmarks håndballforbund fikk med seg fra håndball-VM for herrer, som ble avholdt i Danmark og Tyskland i januar.

Forbundet skriver i en pressemelding at de forventer et overskudd på omtrent 37 millioner danske kroner. Det tilsvarer omtrent 48 millioner kroner.– Vi er svært begeistret for det gode resultatet i VM, som forventes å havne over nivået vi hadde budsjettert med, sier generalsekretær Morten Stig Christensen.Overskuddet skal gå til bredde- og amatørprosjekter i dansk håndball.Danmarks håndballforbund har fått kritikk for å ikke offentliggjøre regnskapet fra mesterskapet. Opprinnelig skulle kun overskuddet presenteres, men torsdag snudde forbundet og opplyste at også regnskapet legges fram for allmennheten.(©NTB)